Veijo Lappalainen
Eduskuntavaaliehdokas

Jotain Rajaa, Suomalaiset ensin. Suomalaisen työn arvostus on nostettava sille tasolle mille se kuuluu.

Veijo Lappalainen, yhden asian mies

Tässä maassa on vain yksi todellinen ongelma, yksi asia, joka kaataa kaiken muun, se on maahanmuuton- ja maailmanparannuksen hinta. En enää halua olla leikkausautomaatin kuuliainen päättäjä Hyvinkään kaupungissa. Lähden hakemaan muutosta valtakunnan tasolta, Perussuomalaisten ehdokkaana eduskunnasta. 

Minun asiani on, Suomalaiset ensin ja mitä se tarkoittaa? Kaikenlainen rahan kylväminen tarkoituksiin, mitkä eivät lisää oman väestön hyvinvointia, on lopetettava. 

Haittamaahanmuuton vastustaminen on ensimmäinen ja tärkein asia. Se on järkevää talouspolitiikkaa. Mitään muutakaan asiaa ei varojen puutteessa ei voida ratkaista, jos maahanmuuton kuluja ei saada kuriin. 

Kyse on laajasti myös turvallisuudesta. En halua yhteiskuntaa, jossa kaikensorttinen väkivalta rehoittaa ja kansalaiset sulkeutuvat sisälle illan pimentyessä, sillä ihmisten vyöry meille täysin vieraista ja sopeutumattomista kulttuureista asettaa yhteiskunnan sellaisten haasteiden eteen, että niitä on täysin mahdoton ratkaista. 

Monikulttuurisuusoppi on kollektiivista hulluutta, joka kieltäytyy näkemästä todellisuutta. Gettoja, palavia autoja, raakaa väkivaltaa ja ammuskeluja kaduilla. "Ei saa antaa pelolle valtaa", voiko olla mielettömämpää hokemaa, jokaisen terrori - iskun jälkeen Euroopassa? 

Suomalainen kansallisvaltio, joka takaa turvallisuutemme ja hyvinvointimme, se on minun asiani.

Jatkuva suomalaisen teollisuuden ja työn alasajo haittaveroilla, tolkuttomalla byrokratialla ja kalliilla tuontienergialla on loputtava. Energiaomavaraisuus tuo tullessaan vähintään 90 000 työpaikkaa. Samalla säästämme tuontilaskussa 13,5 miljardia. Ainoa järkevä elvytyskohde on energiantuotanto. Saamme työtä, jolla on pysyvä vaikutus. Työllä Suomi nousee. 

Nuorisotyöttömyys on sietämättömissä lukemissa. Tilannetta aiotaan pahentaa nostamalla eläkeikää. Hölmöläiset peittoa jatkamassa. Eläkejärjestelmän kestävyysvaje voidaan hoitaa europpalaiseen tapaan eläkekatolla. Eläkkeiden taitettu indeksi johtaa vanhuusväestön kurjistumiseen. Meidän on turvattava vanhuksille ihmisarvoinen elämä. Vanhukset eivät ole pelkkiä numeroita laskelmissa. He ovat meille läheisiä ihmisiä. 

Maahanmuutto, kehitysapu ja muu maailmanparannus nielevät vuositasolla yli kolme miljardia. Koko rahoitus lainataan jostakin. Hallitsematon maahanmuutto on aiheuttanut vakavia yhteiskunnallisia ongelmia Euroopassa ja kehitysapu valuu diktatuurien tukemiseen. On kriittisen tarkastelun aika. Yhteiskunnan pelisäännöt on muutettava niin, että suomalainen työnantaja voi työllistää kotimaisen työntekijän. Keinottelu työttömillä on lopetettava. TE-keskusten hämäävillä nimikkeillä välittämä ilmainen orjatyövoima ei kuulu markkinatalouteen.

Sisäinen devalvaatio ei ole mahdollinen. Vain palkat joustavat, hinnat ja verot eivät ainakaan laske. Demarien "palkkadevalvaatio" romahduttaa kotimaisen kysynnän ja johtaa massa irtisanomisiin. Jos euroalue ei muutu, on palattava omaan valuuttaan. Oman verotuksen siirtäminen jollekkin toiselle kuvitteelliselle ryhmälle ei ole ratkaisu mihinkään julkisentalouden ongelmiin. Verotusta ei voida keventää merkittävästi lyhyellä aikavälillä, mutta on myönnettävä, että nykytaso on myrkkyä kaikelle taloudelliselle toiminnalle. 

Maanpuolustusvalmiutta ei pidä määritellä iltapäivälehtien arvioiden mukaan. Ei palokuntien tarvettakaan perustella yhtä epämääräisin perustein. Valmius on oltava riippumaton taloudellisista tai poliittisista suhdanteista. Emme hyväksy EU:n ilmasto- ja energiapoliittisia tavoitteita. Maksumiehen rooli on kummallisten tasaussääntöjen johdosta varattu meille. Irtisanoudumme edellisistäkin Suomen kannalta epäoikeudenmukaisista viherveroista. Vastustamme kaikenkarvaisia pankki- ym vakuusrahastoja. Niiden varjolla holtiton toiminta saa jatkua ja uudet kriisit kypsytellään. 

Vaadimme, että entiset vastuut tuodaan julkisuuteen. Onko oikea luku Hesarin 50 miljardia? Vai Talouselämän arvio 70 miljardia? Eikö todellisia vastuita ole määritelty? Työntekijät ja eläkeläiset ovat kantaneet oman kortensa kekoon, mutta ovat menettäneet ostovoimastaan viimeisen kuuden vuoden aikana 15%. Kansakoulunopettajan talouden puoskarilääkkeitä ei ole syytä kokeilla uutta kuuria.