Perinteinen työväenliike alennustilassa

18.02.2019

Perinteinen työväenliike alennustilassa

Tuhat työtöntä laivanrakentajaa ihmettelee väitteitä Lounais - Suomen telakoiden työvoimapulasta. Samaan aikaan työntekijöitä haalitaan ulkomailta. Teollisuusliiton tekemän selvityksen mukaan ulkomaalaiselle halpatyövoimalle maksetaan kolmesta - kahdeksaan euroa tunnilta. Asiasta uutisoi 23.1.2019 YLE.

Mitä ovat tehneet asian suhteen duunareiden edustajana ja edunvalvojana esiintyvät Demarit? Niin, mitä tekevät tämänkin lehden sivuilla Kihotoverit? He vaativat niin puolueen, kuin ay-liikkeen nimissä lisää halpatyövoimaa. Nämä riskissä kunnossa ja hyvin toimeen tulevat miehet, silkin pehmeinen käsineen, he ovat aikoja sitten unohtaneet Suomalaisen duunarin.

Legendaarinen Väinö Tanner olisi niska - perseotteella näyttänyt näille koijareille, mihin suuntaan ovi aukeaa. Ne ajat ovat menneet ja nyt on kertakaikkiaan mahdoton ymmärtää ay- demareiden kannanottoja.

Yhteiskunnalle ja veronmaksajille ei mitenkään voi olla edullista, että maahan haalitaan alle kahdeksan euron työvoimaa. Voimme olla varmoja, he eivät maksa veroja, euroakaan. Vielä vähemmän kannattaa työvoima, jolle valtio maksaa tukea 70%:tia palkasta. Mikään ei pahemmin vääristä työmarkkinoita ja yritysten reilua kilpailua. Sanon suoraan demareiden jäsenille ja kannattajille.

Teidän on syytä tehdä pesäero Kihotovereihin, vai haluatteko tulla poljetuksi nurkkaan?