Oikeudet ja velvollisuudet

26.03.2019

Voiko meillä olla velvollisuuksia, kun perustuslakiin kirjattuja oikeuksiamme kavennetaan. Noitavainon luonteen saaneet stalinistiset vihapuhe-teoriat hallitsevat julkista keskustelua.

Kansalaisia haastetaan oikeuteen vastaamaan kuvitteellisiin rikoksiin, joita ei voida määritellä täsmällisesti ja usein miten rikoksen uhrikin on epämääräinen maahanmuuttajien ryhmä, joka käsittää satojatuhansia ihmisiä. Näillä vainoon verrattavissa olevilla toimilla rajoitetaan perustuslaillista oikeuttamme mielipiteen- ja sananvapauteen.

Vihapuhe ja rasismi ovat poliittisen termejä, joilla pyritään estämään kansalaiskeskustelu ongelmista, jotka ovat seurausta kansainvaellukseen verrattavasta laittomasta maahanmuutosta. Olemmeko siirtyneet Orwellin maailmaan, missä totuuden sanominen on rikos.

Suomenkansalaisten oikeuksia määrittelevä perustuslaki on vääristelty ja tulkittu irvikuvakseen. Sen sijaan, että perustuslaki takaisi oikeuksiamme, väitetään, että perustuslain takaamat oikeudet kuuluvatkin laittomille maahantulijoille. Perustuslakivaliokunta on linjannut, että ihmisiä ei saa kohdella muita (kantasuomalaisia) huonommin pelkästään sen perusteella, mistä he sattuvat olemaan kotoisin.

Kannanotto tarkoittaa sitä, että koko maailman väestöllä on oikeus Suomen sosiaaliturvaan, mikäli he tänne jostain syystä saapuvat. Tässä yhteydessä puhutaan ihmisoikeuksista, mutta ihmisoikeudet voivat toteutua kullekin, vain omassa kotimaassaan. Meille on näin määritelty elatusvelvollisuus koko maailmaa varten ja samaan aikaan meiltä kiistetään oikeus arvostella tehtyä politiikkaa.

Emme hyväksy kyseistä mielivaltaista perustuslain vääristelyä. Kiistämme, että meillä olisi oikeuksiemme viennin jälkeen mitään velvollisuuksia tätä yhteiskuntaa kohtaan. Osa politikoista on lähtenyt vaaralliselle tielle. Nämä huijarit kuvittelevat olevansa maailman herroja ja päädymme sekasortoiseen valtioon.